Selected Car Collection Middelfart

Eksklusiviteten er bogstavelig. Selected Car Collection i Middelfart danner en ekstraordinær ramme om bestyrelses- og managementmøder, kundeevents og præsentationer i eksklusivt indrettede lokaler. Mødefaciliteterne kan suppleres med forplejning fra nogle af Danmarks bedste kokke samt rundvisning i bilsamlingen med anekdoter og fortællinger om de klassiske biler i en højteknologisk lys-, lyd- og billedkulisse og shows, der fuldt ud matcher bilsamlingen imponerende standard.

Mødelokaler

Mødeaktiviteterne hos Selected Car Collection foregår i de eksklusivt indrettede lokaler SC Paddock Club med bar, mødelokalet Nürburgring og The Sky Lounge for spisning med udsigt over biludstillingen. Alle audiovisuelle hjælpemidler i nævnte lokaler er af højeste standard. Mad og drikke bliver tilberedt og serveret af et team af Danmarks bedste kokke under ledelse af Kristian B. Jensen, tidligere restaurantchef på Falsled Kro og Lasse Starup Petersen, tidligere kok på flere Michelin-restauranter.

Nürburgring

Op til 16 personer

- Langbord med siddepladser til 16 personer
- Audiovisuelt udstyr af højeste standard
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til bestyrelses- og managementmøder

The Sky Lounge

Op til 40 personer

- 5 rundborde hver med plads til 8 personer
- Panoramaudsigt over bilsamlingen på første sal
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til kundeevents

SC Paddock Club

Op til 30 personer

- Ståborde og barstole
- Direkte forbindelse med bilsamlingen
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til kundeevent og præsentationer

The Red Zone

Op til 40 personer

- Placering i midten af bilsamlingen
- Ståborde og barstole
- Scene til kunstner
- Velegnet til kundeevents og intim koncert

Unik bilsamling drevet af passion

For at forstå den passion bilsamlingen er drevet af, skal man tilbage til 1992, hvor ejer Torben Østergaard-Nielsen påbegyndte sin samling af klassiske biler – dengang primært SL-serien fra Mercedes-Benz. Passionen og lysten til at samle på klassiske biler bredte sig hurtigt til andre mærker, og det blev samtidig klart, at samlingen skulle være kronologisk opbygget. Alle modeller af de valgte mærker, fra deres oprindelse i begyndelsen af 50’erne og til de helt nye modeller, skulle være repræsenteret.

I dag rummer samlingen mere end 275 biler fra de mest ædle sportsbilsmærker som Ferrari, Porsche, Lamborghini, Pagani, Mercedes-AMG, Jaguar, Corvette og BMW. Flemming Rechnitzer, der har været en del af holdet bag bilsamlingen siden 1992, har siden samlingens åbning i 2016 været kommerciel direktør i Selected Car Collection i Middelfart. Det er også ham, der med sine store viden om samlingen tager gæsterne med på oplevelser blandt bilerne.

Selected Car Collection, Middelfart

When you collect classic cars you can follow either your heart or your head – I prefer to do both.

Torben Østergaard-Nielsen

Ejer af Selected Car Collection Middelfart

Kontakt os

Vores rammer og passionen giver dit event en helt unik og helstøbt oplevelse fra start til slut.