Selected Car Collection Silkeborg

Eksklusivt. Spektakulært. Overraskende. Selected Car Collection danner en ekstraordinær ramme om bestyrelsesmøder, kundeevents og præsentationer i eksklusivt indrettede lokaler. Få mad fra regionens bedste restauranter og oplev en af Europas fineste samlinger af sjældne sportsvogne og nyere specialbiler fra Porsche, Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati, McLaren m.fl..

Eksklusiv rundvisning

Et besøg i Selected Car Collection starter typisk med fortællingen om Selected Car Group; Om hvem vi er, og hvad vi laver; Og om den passion for biler, der ligger til grund for alt, hvad vi foretager os.

Efterfølgende bliver I præsenteret for bilerne i samlingen. Hvad er det for en særlig historie, unik design-detalje eller markant ingeniørmæssig bedrift, der gør lige præcis dén bil unik? Og hvad var det, der fik hjertet til at slå så hårdt, at bilen bare måtte være en del af Selected Car Collection Silkeborg?

Efterfølgende kan I nærstudere bilerne på egen hånd – og selvfølgelig stille spørgsmål, hvis der er noget, man gerne vil høre mere om.

Hvis det kribler i fingrene for selv at sætte sig bag rattet, kan man prøve kræfter med Selected Car Collection Silkeborgs realistiske racerbil-simulator. Hér kan du træde sømmet i bund, og for en stund forestille dig, at du selv er racerkører.

Selected Car Collection, Silkeborg

Events med fart på

Vil I gøre jeres næste firmaarrangement til noget ekstraordinært? Hos os får I mulighed for at skabe en mindeværdig oplevelse, der vil imponere alle deltagerne. Er I mest til Aston Martin, Ferrari eller noget helt tredje, så tilpasser vi lokalerne, så de afspejler jeres ønsker.

I vores unikke faciliteter kan I arrangere firmaevents omgivet af en af Europas fineste bilsamling af sjældne sportsvogne og specialbiler. Med over 40 eksklusive biler, der tilsammen har en værdi på over 1 milliard kroner,

har I mulighed for at give jeres kollegaer og samarbejdspartnere en uforglemmelig oplevelse. Uanset om I ønsker at afholder konference, teambuilding-aktiviteter eller produktlanceringer, vil vores imponerende bilsamling danne de perfekter rammer.

Skal I have et aktivt indslag i løbet af jeres arrangement, har I mulighed for at booke Padel baner til jeres gæster.

Selected Car Collection, Silkeborg

Konference lokaler

Vi tilbyder mødefaciliteter, der på alle tænkelige måder lever op til bilsamlingens imponerende standard. I enestående rammer, der emmer af teknik, hestekræfter og et uhørt detaljefokus, byder Selected Car Collection på fuldt udstyrede, eksklusive mødelokaler, moderne AV-udstyr og konferencefaciliteter.

Collection Mødelokale

Op til 12 personer

- Langbord med skærm
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til bestyrelses- og managementmøder
- Direkte forbindelse til bilsamlingen

Konference 1

Op til 24 personer

- Fleksibel indretning
- Stor skærm med nem tilkobling
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til møder og seminar

Konference 2

Op til 24 personer

- Fleksibel indretning
- Stor skærm med nem tilkobling
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til møder og seminar

Konference 3

Op til 18 personer

- Adgang til køkkenfaciliteter
- Skærm med nem tilkobling
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til intime og mindre møder

Hele konferencefløjen

Op til 100 personer

- Fleksibelt indrettet, et stort lokal – op til 3 lokaler
- Skærme i alle rum
- Mulighed for forplejning
- Velegnet til præsentationer og workshops

Vi afholdte et fantastisk event med bilpræsentation samt middag i Selected Car Collection Silkeborgs skønne rammer. Omgivelserne og de dertilhørende faciliteter er kun noget man kan drømme om og er kun med til at give et godt udgangspunkt for et fantastisk arrangement. Dertil er teamet i Silkeborg utroligt hjælpsomme og alt kan lade sig gøre.

Vi kommer helt sikkert igen!

Jonas Kupper

Salgschef hos Aston Martin Copenhagen

Kontakt os

Vores rammer og passionen giver dit event en helt unik og helstøbt oplevelse fra start til slut.